top of page

Eerdere Projecten

Ontdek hier een kleine selectie van de reeds door ons uitgevoerde opdrachten 

 

Deze Bandit 650 uit 2008 was het vuur aan de lont! In 2011 werd deze motor door ons volledig herstelt na een ongeluk (ook het spuitwerk!) naar een mooie eyecatcher!  Sinds dien is onze passie voor motoren alleen nog maar groter geworden :-)

 

Deze GPZ 600R werd door ons geïmporteerd uit Nederland en uit zijn winterslaap gehaald! een groot onderhoud en carbu revisie later loopt deze weer als een zonnetje! 

 

Deze Suzuki VZ800 Marauder kreeg een volledige revisie van de carburatoren en deze werden terug mooi synchroon gezet. Hier door loopt de motor stationair heel rustig en pikt die vlot de toeren op bij gas geven!  

 

Onze bedrijfsfilosofie bestaat er uit dat wij iedere tweewieler die bij ons op onderhoud, herstelling en of restart komt, willen afleveren met onze one push or kick and start procedure! 

In 99% van de gevallen is dit ook het geval :-) 

 

Ook deze Yamaha RD125 uit 1975 werd door ons onderhanden genomen met een nazicht en bewerking van de cilinders, een tune-up van de ontsteking en een revisie van de carburatoren rijdt deze 70's mini racer weer een heel stuk fijner!

 

Deze Hercules Prima 5 uit 1978 werd door ons gevonden bij een handelaar in Ieper. De bromfiets had jaren stil gestaan en de motor zat dan ook muur vast.

Wij hebben de technischekant van het verhaal volledig gereviseerd, de cosmetische kant hebben wij behouden zoals gevonden maar dan wel met een behandeling voor het instant houden van de patina. 

bottom of page